Hvem er manden bag M-Touch, Technique from Scandinavia

Mit navn er Niels Poulsen, og jeg begyndte med behandling af mennesker tilbage i 2005 og er senest uddannet sportsterapeut, hvor undervisningen foregår efter Team Danmarks teknikker og erfaringer.

Da mit hjerte altid har banket ekstra for dyrene, var det en selvfølge fra start at videreuddanne mig til at kunne behandle heste samt hunde og efterfølgende også andre dyr.

I 2011 samlede jeg en del af det, jeg havde lært til mennesker og dyr, og udviklede M-Touch, Technique from Scandinavia.

M-Touch er en kombination af de behandlingsteknikker, som jeg har fundet mest effektive – ikke kun i Europa men også Australien, New Zealand samt USA – blandet med en del af de traditionelle, kinesiske metoder.

Igennem flere år har jeg rejst rundt til mesterskaber med forskellige landshold og taget mig af hunde og førere. Dog er rejseaktiviteter sat meget i bero nu, og der er mere fokus på klinikken på Sjælland, der åbnede i 2019.

Hvad jeg også laver

Behandler på Danmarks, Norges og Sveriges agilitylandshold

Behandlerassistance ved VM for bl.a. Letlands, Hollands, Belgiens, Sloveniens og Brasiliens agilitylandshold


Behandler til FMBB VM i 2017 og 2019

Akutbehandler til Nordeuropas største, indendørs stævne afholdt i Norge

Arrangør af K9 Run4Fun og K9 Biathlon i Danmark

Bestyrelsesarbejde i flere foreninger

”Som barn arbejdede jeg efter skoletid med kreaturer. Det blev indgangsbilletten til landbruget. Jeg kom ind på et foderstof, hvor jeg bl.a. rådgav kunder om foder og sygdomsbetinget fodring. Det har været med til at give en stærk baggrund i viden om dyr.”

Niels Poulsen, indehaver