Behandling af dyr

Som barn arbejdede jeg efter skoletid med kreaturer. Det blev indgangsbilletten til landbruget. Jeg kom ind på et foderstof, hvor jeg bl.a. rådgav kunder om foder og sygdomsbetinget fodring. Det har været med til at give en stærk baggrund i viden om dyr.

Da mit hjerte altid har banket ekstra for dyrene, var det en selvfølge at videreuddanne mig til at kunne behandle heste, hunde og andre dyr.

Behandlingsform

Behandlingsformen, jeg bruger, består af en kombination af forskellige blide muskelafspændingsteknikker krydret med akupressur og naprapathy samt andre gode kombinationer, der kan bruges sammen med de simple teknikker.

Samtidig er der en vis viden indenfor sygdomsbetinget fodring og tilskudsprodukter til foderet.

Hvalpetjek

Har du hvalpe, der er ved at være klar til at flytte hjemmefra, tilbyder jeg et hvalpetjek, hvor jeg tjekker de små for eventuelle spændinger eller andet. På den måde kan både du og den nye ejer være sikre på, at hvalpen er sund og klar til et godt liv.

Hvilke hunde kommer på klinikken?

Der kommer alle racer og typer lige fra redningshunde, udstillingshunde, agilityhunde, sofahunde, servicehunde, brugshunde, hunde, der søger efter alt fra narko til væggelus, selskabshunde, jagthunde, dog dance-hunde til hunde, der normalt bare går og hygger sig på en gård. 

Ens for alle er, at ejerne vil deres hunde det bedste. 

Dronning Caziba sender sin varmeste tak fra det hinsides ❤️ vi glemmer dig aldrig for hvad du gjorde for at holde hende flyvende… de sidste mange år af hendes liv 🙏 – vi er så taknemmelige for, at hun selv fandt dig den dag på Lure Coursing-banen helt tilbage til starten af din karriere.”